Един от най-добрите ни пилоти в момента и фаворит за

...
Един от най-добрите ни пилоти в момента и фаворит за
Коментари Харесай

Григор Григоров отново с бившия си навигатор Дани Миленков



Един от най-хубавите ни водачи сега и любимец за призовите места Григор Григоров още веднъж ще се състезава  с някогашния си навигатор Дани Миленков. Двамата ще стартират  в 14-то издание на рали „ Твърдица “ – първи кръг от тазгодишния рали шампионат, което ще се организира на 7 и 8 юли.

„ На това съревнование съм с Дани, защото Йордан има други задължения, които излязоха по средата на сезона. А и темпото, което държим и се стремим да поддържаме не отговори на неговите упования. За това взехме решението да продължа кариерата си с различен навигатор ", това съобщи особено за предаването „ На финала “ Григор Григоров.

„ Имаме много положителни упования, защото това е първия ни старт в България. Минаха две доста тежки ралита и натрупахме опит. Поопознахме по-добре автомобила. Доволен съм от новата ми бележка. Всичко е наред в тима. Преди много време минахме по трасетата, останах с положителни усещания, всичко си е същото като предходната година.

Съкращаването на маршрута тази година е минус, защото общата му дълготрайност става единствено 80 километра. Ние на тествате преди всяко съревнование вършим по толкоз километри. Ралито е именито и ми е обичано. Мога да кажа, че е наедно с това в Сливен в България и съм много отчаян, че няма да се карат еленските прави. “, добави Григоров.

Заявка за присъединяване в ралито са подали 31 екипажа, като тази година надпреварата няма да стига до град Елена, а ще е единствено в Твърдишкия Балкан. Надпреварата ще включва 7 скоростни стадия, стартът е в събота, а финалът - в неделя.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР