Един от най-дълголетните футболни функционери в българския футбол Валентин Михов

...
Един от най-дълголетните футболни функционери в българския футбол Валентин Михов
Коментари Харесай

Вальо Михов: Една победа над Унгария и всичко се променя!

Един от най-дълголетните футболни функционери в българския футбол Валентин Михов показа упованията си за Футболист на годината. Той разкри, че съгласно него Борислав Михайлов е попаднал в капан и по тази причина е свален от власт в БФС.

"Близо 50 години се занимавам с българския футбол. За първа година не знам кой ще е спечелилият. Имам си любимец, само че тази година ще е мъчно на всички дали своят вот. Няма блестящо открояващ се. Само Тодор Неделев и Ивелин Попов са моя уязвимост. Има и млади момчета, да не ги наскърбявам, само че те двамата се открояват. "

"Трябва да сме оптимимсти и да се работи. Има гении в България, може би след 2-3 години ще имаме ново потомство, ен единствено да се хвалим с тези от 1994 година Сега има дупка, нека е дупчица, по-малка, само че всичко зависи от треньорите и би трябвало да се работи. "

"Ние сме изборджийска нация, обичаме изборите. Направиха му един капан на Борислав Михайлов. За мен моментът е несъответствуващ за конгрес, аз не съм юрист на никого. Една година бях член на изпълкома, не мога да приказвам изцяло. Но не виждам фигури, с които Боби да бъде сменен. "

"Може и да е допускал неточности, само че кой не ги позволява. Не съм му бранител, само че направи се изкуствено един проблем, който в този момент мъчно ще бдъе решен. Сега ще има предизборни битки, знаете какво е преди избори постоянно. "

"Март месец против Унгария е мачът, една победа и всичко се трансформира. На мен ми бяха отсекли главата в 89-та минута на 17 ноември 1993 година, по какъв начин съм харчил парите и голът на Емо Костадинов по какъв начин промени всичко, пренаписваха се вестници ", съобщи Михов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР