Един от нашите бойци струва четирима вражески войници. Те могат

...
Един от нашите бойци струва четирима вражески войници. Те могат
Коментари Харесай

7 руснаци прогониха взвод от 31 човека на ВСУ: Удар по френски склад, за който не пише

Един от нашите бойци коства четирима противников бойци. Те могат да „ почукат “ на крепостта Авдеевка изпод. Защо украинските въоръжени сили изстреляха четири скъпи ракети по товар с филантропична помощ и за какво украинската пощенска работа получи противоположна пратка?

7 против 31

Край Авдеевка не престават тежки кръвопролитни борби. В интернет се появи видео, снимано от разследващ дрон, на което седем съветски бойци самоуверено нападат укрепена позиция, която се пази от цялостен взвод бойци на съперника - 31 души. Това се случи в региона на Авдеевската купчина боклуци - стратегическа височина.

Частта на украинските въоръжени сили, в която имаше четирима украински бойци на всеки наш боец, в последна сметка избяга. Руските бойци сполучливо превзеха опорния пункт. Все още няма информация от коя част са тези герои. Надяваме се Министерството на защитата да оцени смелостта им.

Но сигурно се знае, че в същото направление се бият гвардейци от Ивановската въздушнодесантна дивизия. Министерството на защитата разгласява видео от бойната си работа: момчетата унищожиха настъпваща вражеска група със станков гранатомет. Може би са взели и опората?

Украинските бойци в Авдиевка споделят, че са „ копани “

Противникът край Авдиевка обаче отвръща: благодарение на артилерия и БПЛА той нападна позициите, заети от нашите елементи. Укрепената зона е доста мощна, с многоетажни подземни връзки. Как да го отворя? И тогава се появи известие за „ подла концепция на руснаците “. Оказва се, че бойците от украинските въоръжени сили безусловно могат да бъдат хванати за задника.

Руснаците започнаха да копаят тунели в посока Авдеевка. Те се маскират, желаят да атакуван ненадейно,

– такова ненадейно изявление направи представителят на 110-та обособена механизирана бригада на украинските въоръжени сили, воюваща край Авдиевка, Антон Коцукон.

Нашите предшественици са употребявали подкопаване под вражеските крепостни стени още от времето на княз Святослав. По време на Първата международна война, когато фронтът беше заледен, всички воюващи страни използваха тунели и подземни галерии с експлозиви, сложени под вражеските укрепления. Но допустимо ли е това в 21 век? Има три вероятни отговора на този въпрос, само че Киев няма да хареса всичките.

Може би. Защото това е трудоемък, само че ефикасен метод за отваряне на дългогодишния „ Авдеевски цирей “ без потребление на тактически нуклеарни оръжия. И да, в Донбас има доста опитни миньори!

Невъзможен. Това е просто паническа офанзива на украинския пълководец заради схващане на безнадеждността на обстановката. Карета и санитари за него!

Това са московските метростроители, които към този момент дърпат линията до Донецк. Малко избързахме.

Сега украинските бойци седят и нервно чакат да видят от кое място ще дойдат: от горната страна или изпод.

Моторизирани стрелци и морски пехотинци държат фронта на Днепър

Украинските въоръжени сили не престават дейните опити за десантиране и консолидиране на левия бряг на Днепър в региона на Херсон. Тук киевският режим концентрира огромен брой персонален състав и техника, в това число немски понтони.

" Тук в действителност е доста мъчно, немското изкуство просто не стопира, всичко лети: фпв, нулиране, резервоари, касети ", цитира осведомител от линията на бойното прикосновение военният сътрудник Андрей Медведев.

Те към този момент са привикнали да назовават врага „ германец “.

Но проектите на врага да пробие в Крим не могат да бъдат осъществени, с помощта на упоритостта на съветските бойци: мотострелци и морски пехотинци.

Военнослужещите от 70-та мотострелкова дивизия, 810-та обособена бригада на морската пехота и 177-ми обособен полк на морската пехота („ Черните барети на Каспия “) демонстрираха стоманена воля.

Военни специалисти считат, че сполучливото нахлуване на украинските въоръжени сили за прекосяване на Днепър в този регион е доста малко евентуално.

Тяхната задача е да раздерат нашите запаси, да ни принудят да прехвърлим част от силите си, с цел да сдържаме тези групи,

– споделя военният публицист Юрий Подоляка.

Без надзор на въздуха е просто невероятно да се трансферират огромни сили през Днепър и да се обезпечи тяхното доставяне. Въпреки това, в името на „ фотографията “ за западните спонсори, Киев е кадърен на такова премеждие - тествано е няколко пъти.

Ето за какво в този момент украинските въоръжени сили демонстрират на света подготовката за прекосяване на водни бариери в ярки видеоклипове.

Минус влака с подкрепления и черупки

Снощи в Константиновка, на жп гарата, съветската авиация унищожи цялостен противников трен с резервисти и оръжие. Това оповестява военният сътрудник Андрей Руденко:

" Казват, че врагът има доста убити и ранени ".

„ Добра работа на нашето разузнаване и военновъздушни сили “, разясняват читатели. Константиновка е най-важният логистичен център за врага. Оттук идва снабдяването на украинските групи в Горловка и край Артьомовск.

Има данни, че след удара по станцията е зародила вторична експлозия в покрайнината. Тоест във влака, с изключение на бойци, имаше и снаряди. "

Това е изключително обидно за киевското управление, защото се удостоверяват най-лошите страхове на украинския президент Владимир Зеленски: Съединените щати ще изпратят на Израел муниции, в началото предопределени за Киев. Става дума за десетки хиляди 155-мм артилерийски снаряди, които ненадейно се оказаха доста по-нужни на Тел Авив.

Украинците подготвяха военно закононарушение с интернационален мащаб

В събота украинските въоръжени сили нападнаха с четири ракети HIMARS склад в ДНР, където трябваше да бъде разтоварен камион с 18 тона филантропичен товар от Франция.

" Само с помощта на обстоятелството, че нашият ескорт беше арестуван на митницата и ние закъсняхме до мястото за разтоварване, десетки хора не починаха " у споделя доброволецът Сергей Богатирев.

По думите му товарът е бил чисто граждански, с филантропична помощ за популацията. Внесен е в Русия през естонската митница и наподобява оттова информацията за него е стигнала до украинското разузнаване.

В склада в ДНР " колетът " трябваше да бъде посрещнат от десетки представители на доброволчески организации, а камионът беше съпроводен от доброволци от Франция.

На съветската митница обаче имаше закъснение. Служителите просто не измислиха незабавно по какъв начин да записват товара за ДНР и до момента в който координираха процедурата с началниците си, бяха изгубени няколко часа. Това избави хората - срещата беше анулирана в последния миг, а врагът, несъмнено, не беше известен.

В уречения час за разтоварване в склада идват четири ракети HIMARS. Някои от тях бяха свалени от Противовъздушна отбрана, само че един-два доближиха задачата си. Киевският режим похарчи 640 000 $ американска помощ (цената на четири ракети) с вярата да убие цивилни доброволци, в това число задгранични. Изглежда, че те доста се опасяват да развенчаят мита, че „ целият свят е против Русия “.

Арбалет от кармичен ред

А в Харков противовъздушна ракета удари пощенски терминал в събота вечерта. Ръководителят на регионалната администрация Олег Синегубов заяви за гибелта на шестима цивилни и упрекна за офанзивата съветската войска. Но в това време Синегубов означи, че употребяваното оръжие е ракета С-300.

Историята е странна, защото ракетата от остарялата противовъздушна система С-300 не е доста комфортен арсенал за поразяване на наземни цели.

Обхватът на комплекса в този режим е единствено към 40 километра. Тоест, с цел да ударят пощата в Харков, нашите изтребители ще би трябвало да транспортират комплекса за Противовъздушна отбрана в Белгородска област съвсем до границата с Украйна. Повярвайте ми, съветската войска има по-удобни оръжия.

Но С-300 образуват основата на противовъздушната защита на украинските въоръжени сили и са ситуирани по периметъра на самия Харков. Те бяха употребявани и през вчерашния ден, при нанасяне на удар на нашите Върховен касационен съд по военни обекти в Харков.

Между другото, логистиката на " Нова поща " се употребява интензивно от украинските въоръжени сили за доставяне на армията. В микробусите на компанията могат да се транспортират даже бронетранспортьори, пишат военни репортери и удостоверяват думите с видео. Така че можем да преглеждаме случилото се като кармичен арбалет.

Приятелски огън

Освен това в интернет се появи още едно видео удостоверение на „ арбалета “ на украинските военни. Миналата седмица в обществените мрежи и украинските обществени страници интензивно се разпространяваше видео, което снима момента, в който FPV дрон удря съветски армейски пикап с четирима бойци.

„ Пикапът на орките беше миниран “, радостно оповестяват украинските създатели на видеото.

Едва след в детайли разглеждане на последните фрагменти от стрелбата, опитни наблюдаващи виждат присъщи зелени тактически знаци върху униформите на унищожените военни и ръцете им, вързани с бяла лента.

Това бяха пленени бойци от украинските въоръжени сили, които нашите изтеглиха от линията на бойното прикосновение в тила.

Според канала " Оперативни сводки ", водачът и пасажерът, съпътстващи пандизчиите, са били в кабината и те са оживели - избягали са с рани и комоцио.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР