Един от моряците на кораба Царевна не е издържал на

...
Един от моряците на кораба Царевна не е издържал на
Коментари Харесай

Неочакваната развръзка на евакуацията: Един от моряците на „Царевна“ не издържал и слязъл на сушата

Един от моряците на кораба " Царевна " не е издържал на напрежението и е слязъл на сушата, разгласи притежателят на плавателния съд на ексклузивен брифинг във Варна. Това действително е предизвикало да стартира евакуацията отвън планувания проект, стана ясно от думите му. По-рано съпруги на част от екипажа споделиха, че са научили от мъжете си, че са избавени от сепаратисти от Донецката национална република.

Даниел Стефанов бе безапелационен, че зад евакуацията стои българското, а не съветското държавно управление. Той описа, че самата интервенция е траяла близо три седмици, само че е имала изненадваща развръзка.

" Един от моряците не устоя душевен и слезе от кораба, като съгласно нас по този начин изложи на риск и другите. Той стигна до чекпоийнта, където са му споделили да извика и другите от кораба. Там ги чакаше рейс. Там автобусна спирка, няма както се сещате на пристанището инцидентни рейсове също няма. Не бих споделил, че е стигнал безвредно до пункта, дистанцията е сред 500 метра и един километър ", добави Стефанов.

По думите му моряците, които са слезли на сушата са спокойни и се усещат добре. Сега следва намирането на метод екипажът на кораба да бъде изкаран от Украйна и да стигне България. " Не мисля, че е реалистично това е да стане до 2-3 дни, само че за Великден те ще са тук ", счита Даниел Стефанов.

Той бе безапелационен, че моряците, които са останали на кораба са го създали по лично предпочитание, а не с цел да пазят плавателния съд. Ако някои пожелае да бъде евакуиран, ние ще се ангажираме, дават обещание още от компанията притежател.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР