Един от малкото светли лъчи в Манчестър Юнайтед през този

...
Един от малкото светли лъчи в Манчестър Юнайтед през този
Коментари Харесай

Даниел Джеймс: Все още не вярвам, че играя за Манчестър Юнайтед

Един от дребното светли лъчи в Манчестър Юнайтед през този сезон Даниел Джеймс разкри, че до наскоро е считал, че няма да може да се осъществя във футбола. Уелският национал бе притеглен на " Олд Трафорд " през лятото от Суонзи.

" Мисля, че бях стигнал най-ниската точка в своята кариера. Отидох в Шрюсбъри чартърен, а след месец се върнах без да съм изиграл нито един мач - бях контузен и се самосъжалявах.

Не имах вяра, че ще съумея като футболист. Очевидно към мен имаше хора, които ме подкрепяха, само че вътре в себе си се съмнявах.

През идващия сезон беше същото. Исках да отида още веднъж чартърен, само че тогавашният треньор - който в този момент работи в Брайтън - ми сподели: " Чувствам, че тук имаш огромен късмет да играеш ". Когато тази среща завърши, явно се радвах доста, само че и се чудех дали пък просто не беше благ с мен. Определено обаче той върна увереността в моята игра.

Все още нямам доверие, че съм футболист на Манчестър Юнайтед. Пет години по-късно най-вероятно ще дублирам същото.

Очевидно си в подобен клуб с причина и тя е да си вършиш работата. Да играеш на " Олд Трафорд " е нещо голямо и не трябва да разрешавам на напрежението да ме надвие ", съобщи Джеймс.
 Пореден контузен в Манчестър Юнайтед
Пореден контузен в Манчестър Юнайтед

Мейсън Грийнууд е с проблеми в гърба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР