Един от лидерите в Северозападна Трета лига Локомотив (Мездра) започна

...
Един от лидерите в Северозападна Трета лига Локомотив (Мездра) започна
Коментари Харесай

Локомотив ще играе шест проверки

Един от водачите в Северозападна Трета лига Локомотив (Мездра) стартира зимната си подготовка. Старши треньорът на „ железничарите “ Диан Попов изведе на първата подготовка за тази година 18 футболисти.

Сред тях бяха две нови попълнения. Това са опитният централен нападател Петко Петков (33-годишен), който е играл в редица клубове във втора и трета дивизия и идва от Вихрен, и голмайсторът на мездренските " железничари " през сезон 2020/2021 Лионел Матадос, който през есента обличаше екипа на Надежда (Доброславци). Очаква се в сряда към подготовката на тима да се причисли роденият в Мали отбранителен полузащитник Мохамед Сила (24-годишен), играл за последно в Дреновец.

На проби в тима са крилото Йордан Георгиев (22-годишен), който идва от Гранит (Владая) и централният бранител Ивайло Тодоров (19-годишен) от дублиращия отбор на Ботев (Враца). От досегашния състав са освободени Ивайло Орлинов и Паоло Петков. По уважителни аргументи заниманието пропуснаха голмайсторът на Локомотив през есенния полусезон Васил Калоянов и халфът Деан Иванов, който през днешния ден е рожденик.

Подготовката на Локомотив (Мездра) за пролетния полусезон ще протече напълно при домашни условия. Планирани са шест контролни срещи. Първата от тях е тази събота, 14 януари, на градския стадион с Дреновец. Останалите уговорени инспекции са на 21 януари с дубъла на Ботев (Враца) - следва да се посочи семейството, на 28 януари с Монтана в Мездра, на 3 февруари с Балкан (Ботевград) в Ботевград и на 11 февруари с Витоша (Бистрица) в Мездра. Търси се противник за 18 февруари. Шампионатът в Северозападна Трета лига ще бъде възобновен на 25 февруари. В първия пролетен кръг Локомотив приема Левски 2007.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР