22-о издание на професионалната верига за бойни спортове ще предложи

...
22-о издание на професионалната верига за бойни спортове ще предложи
Коментари Харесай

Първи защити на евротитлите на SENSHI

22-о издание на професионалната верига за бойни спортове ще предложи впечатляващи дуели на известни български бойци против мощни и доста стимулирани съперници.

Галавечерта ще се организира на 6 юли 2024 година, а морският бряг ще бъде бойната сцена за шампионски борби и мястото за мощни победи. Два мача ще приковат вниманието на публиката с първите дуели за отбрани на европейските трофеи на SENSHI в категориите до 75 и до 90 кг.
 Снимка 665896
Източник:

Атанас Божилов ще се изправи против Само Петче в категория до 75 кг по разпоредбите на KWU Full Contact.

Божилов има зад тила си впечатляващите деветнадесет победи на кръга на SENSHI от своите 20 участия досега. Той е настоящият притежател на европейската купа на SENSHI в категория до 75 кг ., която завоюва на SENSHI 17 предходната година и е същински образец за младите бойци. Божилов е международен първенец на KGP 2018 и WAKO PRO 2017 и 2019 .

Словенецът Само Петче е титулуван европейски първенец на MTA K1 за 2014 година, европейски първенец по муай тай на MTA за 2013 година и 5 пъти е защитавал купата си във FFC. В предходното издание SENSHI 21 Само Петче победи съперника си от Румъния Влад Триф с нокаут във втория рунд.

Варненският войник Едуард Алексанян и германецът Якоб Стюбен ще излязат на кръга в един в действителност зрелищен мач - реванш за евро купата , откакто Алексанян завоюва европейската купа на SENSHI в категория до 90 кг на SENSHI 18 против Стюбен.

Едуард Алексанян е европейски първенец на WAKO PRO в категория К1 през 2021 година, първенец на Savages Kickboxing през 2019 година, както и народен първенец по кикбокс за 2018 и 2020 година През април 2023 година Алексанян бе класиран в топ 10 на най-хубавите кикбоксьори в света в междинна категория от влиятелното издание Combat Press.

Якоб Стюбен е европейски първенец на IKBF K1, първенец на Северен Тайланд по муай тай за 2015 година, също по този начин е първенец на Германия по муай тай на MTBD и народен първенец в категория K1 (IKBF).

Очаквайте повече вести и детайлности към бойната карта на лятното събитие 22 , което ще предложи тонове страсти на публиката и ще раздруса Варна.

22-ото издание на SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) , както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport , " България Еър " , М Кар Груп - BMW дилър и " Св. Св. Константин и Елена Холдинг ".
 Снимка 665894
Източник:

SENSHI 22 сe излъчва онлайн от медийните сътрудници Boec.BG и Boec.COM , националната телевизия Bulgaria ON AIR , спортния канал MAX Sport , американската онлайн телевизия за бойни спортове TrillerTV , Youtube канала КОД Спорт , k wunion.com , осведомителният портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News .
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР