Един от биячите на 33-годишен охранител на дискотека в Бургас,

...
Един от биячите на 33-годишен охранител на дискотека в Бургас,
Коментари Харесай

Бияч на гарда от Бургас опитал да напусне страната, задържаха го за 72 часа

Един от биячите на 33-годишен охранител на дискотека в Бургас, атакуван на 29 декември, е опитал да напусне страната, само че е бил арестуван, научи " 24 часа " от свои източници.

Той е от Бургас, с арменска фамилия и към този момент му е натрапен 72-часов арест с прокурорско разпореждане. Според чудесно осведомени вторият пехливанин, налагал гарда с юмруци по лицето, е от вътрешността на страната. Останалите от компанията на биячите били локални момчета, само че против тях няма повдигнати обвинявания.

Междувременно стана ясно, че потърпевшият гард е с няколко избити зъба. Той е освидетелстван от правосъден доктор, чието умозаключение е, че нанесената телесна щета не е лека, а междинна.

Както " 24 часа " писа, 33-годишният охранител бе атакуван към 6 ч. сутринта на 29 декември, в заведение за хранене, близо до дискотеката, в която работел.

Гардът таман си поръчал чорба, когато бил атакуван от пияна компания. Малко по-рано тя създавала проблеми в дискотеката и се наложило защитата да изведе подпийналите клиенти на открито. Явно решили да отмъстят, купонджиите наблюдавали охранителя и го нападнали без той да чака. Двама от групата били най-брутални и удряли 33-годишния бургазлия с юмруци по главата. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР