Едгар Кейси е американски ясновидец и паралечител, живял през средата

...
Едгар Кейси е американски ясновидец и паралечител, живял през средата
Коментари Харесай

Едгар Кейси - пророкът, който ни разкрива как да намерим сродната си душа

Едгар Кейси е американски ясновидец и паралечител, живял през средата на предишния век. Той е роден през 1877 и умира през 1945 година. Известен е с предсказанията си, направени по време на сън и записани от стенограф.

Автор е на към 14 хиляди предсказания на най-различни тематики. Давал ги е най-вече в положение на транс, напомнящо сън, и по този начин той е получил прозвището "Спящия оракул ".

Той е прочут с предсказанията си за разбъркването на полюсите на земята, огромни наводнения в Америка, изригвания на вулкани и мощни трусове. Според него се чака тези апокалиптични феномени да се случат някъде към 2100 година.

Но отвън завладяващите му предсказания, Едгар Кейси се занимава и с една тематика, която живо интересува човечеството - има ли сродни души, по какъв начин се намират, какво тъкмо са те?

От позиция на Едгар Кейси при сродните души не става дума единствено за физическо или полово привличане, а за връзки – неразривно свързани с процеса на духовно развиване и израстване на другия.

В стотици – в случай че не и в хиляди случаи, Кейси е изследвал отношението на персоналните връзки върху духовното развиване на индивида. Всъщност една от главните постановки в неговите материали е, че ние най-често опознаваме себе си посредством другите.

За Кейси сродната душа никога не е другата половина на индивида, без която той не е повсеместен. Привличането, което усещаме, е на духовно равнище – само че не тъй като другият е неповторимото ни допълнение, а тъй като по някакъв метод ни подтиква да станем цялостни.

Според Кейси основната цел на сродните души, брака и всяка доживотна връзка с различен човек е двамата да израснат, да се развият и да си оказват помощ в духовната промяна.

Тълкуванията му подсказват, че всеки човек има голям брой сродни души, с които би могъл да построи сполучливи връзки в настоящия си живот. Очевидно всеки избор води до разнообразни благоприятни условия и прекарвания, а несъмнено някои са по-добри от други.
 Weheartit
Безспорно хората усещат привличане един към различен, само че на какво се дължи то? Случайно ли се срещат двама души или е предопределено?

В тълкованията на Кейси се твърди, че привличането сред хората постоянно има някаква цел. В съществени линии тя е да се решат минали проблеми и провокации, и да се продължат позитивни взаимоотношения, стартирани в предходни прераждания.
 Weheartit
Често човек може да реши, че на света съществува една-единствена напълно сродна душа за него. Това не е правилно – сродните души не се лимитират единствено в връзките сред мъж и жена, те се демонстрират и в еднополови връзки.
 Формулата за здрави зъби, която усмивката обича Edna предлага Формулата за здрави зъби, която усмивката обича
И което е още по-важно – всеки от нас има голям брой разнообразни типове връзки със сродни души. В сегашното някои от тях може да са с родственици, другари – с които се усещаме изключително близки, и даже с сътрудници, с които сме се събрали, с цел да реализираме някаква огромна цел. Сродната душа е човек, към който усещаме привличане, тъй като сме били дружно в предишното.

За страдание някои хора неправилно заключават, че връзката със сродна душа е съвършена и в нея няма никакви компликации или провокации. Сродната душа е човек, с който се събирате, с цел да се борите дружно с житейските провокации и компликации – даже когато ви се коства, че той е техният източник.

Според Едгар Кейси връзките сред сродни души не са нещо идеално, а са по-скоро непрекъснат развой на учене и израстване. Според него съвършени връзки няма – те би трябвало да се основат.

За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете още:
Как душата на детето избира своите родители? 10 скъпи урока от Конфуций, които ще трансформират живота ви Юпитер навлиза във Везни до края на 2017 - чакат ни доста триумфи Каква си ти съгласно античния тибетски хороскоп
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР