е в разрез с правилника на Народното събрание. Това обяви

...
е в разрез с правилника на Народното събрание. Това обяви
Коментари Харесай

Депутатите ще работят само 2 дни следващата седмица

е в прорез с правилника на Народното събрание. Това разгласи от трибуната на парламента Тошко Йорданов по време на спортовете по кое време да работят депутатите идната седмица.

Деница Сачева съобщи, че се предлага идната седмица да се работи в Народно събрание единствено четвъртък и петък и да се почива до 8 ноември . Причината била да не се пречи на предизборната акция. А Тома Биков посочи различен мотив, че хората щели да си починат от депутатите, които пък щели да си помислят какво да вършат, тъй че да са потребни.

Факт е, че работата, която прави това Народно събрание е неприятна, съгласи се с него Тошко Йорданов. Вие творите брак, непоносим брак, който ще се стовари върху главите на хората, а по-късно те ще ви стоварят следствията, закани се депутатът.
 Депутатите след ударна работа ще излязат за месец в предизборна почивка
Депутатите след ударна работа ще излязат за месец в предизборна почивка

В интервала на предизборната акцията обаче ще заседават комисиите

Костадин Ангелов от ГЕРБ прикани за по-стегнат спор. Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия не разбра за какво Народното събрание работил две седмици от понеделник до петък. Вие сте нездравословни и рискови за страната, съобщи той и упрекна болшинството, че са неразбирателство. Много ви в готино да се упражнявате в популизъм, включи се Мануил Манев от ГЕРБ. Христо Проданов пък изиска още занапред информация след изборите какъв брой комисии са заседавали . Голяма част от българите съжалявали, че го има това държавно управление, съгласно Цончо Ганев.

" Възраждане " са срещу ваканцията , само че считат, че е добре, че Народното събрание няма да работи. А Тошко Йорданов от Има Такъв Народ изясни, че няколко дни депутатите работили няколко души от ГЕРБ и Движение за права и свободи да станат по-богати. Кой върна Пеевски на власт, сътрудници от ПП/ДБ, попита той и ги назова отпадъци, с което си завоюва наказване Забележка.

122 бяха " за " новата почивка (ГЕРБ,ПП/ДБ,ДПС), а 52 - " срещу " (Възраждане, Българска социалистическа партия, ИТН).
 Депутатите ще излязат във почивка преди локалния избор в края на октомври
Депутатите ще излязат във почивка преди локалния избор в края на октомври

Народните представители евентуално ще си " изработят норматива ", заседавайки изключително преди почивката
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР