Е, дами, достатъчно за вас за днес. Време е да

...
Е, дами, достатъчно за вас за днес. Време е да
Коментари Харесай

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

Е, дами, задоволително за вас за през днешния ден. Време е да обърнем внимание и на ощетения от време на време от нас мъжки пол, който обожаваме, макар че от време на време ни се желае в никакъв случай да не е съществувал.

Да бъдеш добър не е мъчно. Напротив, даже не изисква огромни старания. Скъпи мъже, в случай че желаете да бъдете измежду обичаните същества на дамите, то тогава би трябвало да вложите малко повече усърдие. Не споделяме, че с сексапил и красива усмивка не би се получило, само че истината е, че дамата се влюбва в държанието на един мъж към нея.

Жените обичаме мъже, които държат на думата си. Мъже, които знаят какво желаят и по какъв начин да го реализиран. Мъже, които имат една единствена жена в живота си и нямат потребност от други. Мъже, които остават правилни до край, а изневярата е прекомерно неразбираема за тях.

Съвети по какъв начин да станете по-добри мъже

Забравете за извиненията и оправданията

Всички имаме доста евентуални извинения. От минусите на физическото здраве до метода, по който сме отгледани или неприятния шанс, извиненията са безчет. Да, факт е, че някои извинения са по-добри от други.

Може да имате в действителност сърцераздирателно и същинско опрощение. Но пътуването към това да станете по-добър човек стартира с оставянето на оправданията в кошчето и фокусирането върху това, което можете да извършите, вместо върху това, което не можете.

Открийте своята цел

Един от най-големите дефекти на човек е, когато той няма цел в живота. Така целият му умишлен живот минава на вятъра, скучно и без смисъл. Жените обожават мъже, които си слагат цели. И освен имат такива, само че също имат и проект по какъв начин да ги осъществят и не се отхвърлят пред компликациите.

Целите придават смисъл на живота ни. Правят ни по-силни, по-мъдри и по-настоятелни. Те ни оказват помощ да се усещаме пълноценни и задоволени. Но бъдете деликатни към прикрепянето на цел в живота и помнете, че нищо не е непременно. Някои цели си остават прекомерно сложни и непостижими за нас и в опитите си те да станат действителност, ние започваме да губим себе си, усещаме се незадоволително положителни и изпитваме отрицателни страсти, които биха се отразили много зле освен на самите нас, само че и на връзките ни с близките.

Финансирайте фантазиите си

Може би ще прозвучи недобре за някои от вас и ще побързате да отречете написаното, само че истината е, че без пари най-хубавите проекти в света си остават просто неосъществени мисли и фантазии. Факт, който е противен, само че е по-добре да го приемем, в сравнение с да го отхвърляме.

Ако желаете да станете по-добър човек през днешния ден, би трябвало да започнете да вършиме проект да печелите пари почтено и интелигентно и по-късно да се ангажирате с него. Без финансови благоприятни условия вашите проекти да помогнете на себе си и на другите скоро ще стигнат до непроходими трудности.

Започнете да пестите пари и не си купувайте неща, от които нямате потребност. Още повече такива, които не харесвате, само че желаете да притежавате, с цел да впечатлите хора,  на които в действителност въобще не им пука за вас. А по отношение на дамите – дамата, която държи същински на вас няма да се интересува от това. Тя ще желае да изградите всичко дружно и ще бъде с вас и във вашите възходи и във вашите падения.

Спрете да бъдете толкоз благи – някои хора просто не го заслужават

Да бъдеш прекомерно благ е капан. Започваме да усещаме, че „ заслужаваме “ нещо положително, тъй като сме толкоз приятни и положителни. Започваме да подвластен от утвърждението и положителните усеща на другите.

Не се занимавайте с тези обезсилващи нелепости. Ще се окажете доста разочаровани и безсилни. Отстоявайте себе си. Ако сте прекомерно благи  през цялото време, спрете! Бъдете благи с мярка.

Подредете любовния си живот

Ако има нещо, което спъва множеството от нас и ни кара да потъваме в обезсърчение и меланхолия, това са проблемите във връзките и намирането на обич. Любовта не е толкоз лесна от време на време. Истината е, че няма по какъв начин да срещнем верния сътрудник, когато ние самите не знаем какъв желаеме да бъде той. Затворете очи, отпуснете се и си представете по какъв начин желаете да наподобява вашата половинка. Какъв вид дами харесвате?

Помнете, че на този свят не всичко е външен тип. И ще живеете с характера на дамата до вас, а не с красивото ѝ лице. Помнете, че вие също не сте идеален и ще е неточност в случай че прекарате живота си в търсене на съвършената половинка. Не мислете отрицателно, тъй като е невероятно да привлечете нещо позитивно към вас. Имайте повече религия в Бог и знайте, че един ден и вие ще откриете дамата на вашите фантазии.  Бог знае кое е най-добре за нас и го изпраща, когато сме подготвени.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР