Двукратният финалист от турнирите на големия шлем и шампион на

...
Двукратният финалист от турнирите на големия шлем и шампион на
Коментари Харесай

Бивш австралийски тенисист подкрепи Кирьос

Двукратният финалист от шампионатите на огромния шлем и първенец на Купа Дейвис - Марк Филипусис разяснява бъдещето на Ник Кирьос в тениса.
Според австралиеца, неговият съотечественик ще би трябвало да свърши доста работа, с цел да се завърне най-малко в топ 20 на света. Бившият тенисист обаче има вяра, че Ник е кадърен на огромни неща.

„ Ще опитам да бъда оптимално почтен и справедлив. Ник Кирьос имаше една извънредно неприятна 2021 година. Той загуби огромна част от мачовете си и ясно се виждаше, че му липсва убеденост. Никога до момента не бях виждал моя съотечественик толкоз нерешителен, приличаше на човек, който не има вяра в себе си. Аз обаче смятам, че бъдещето е пред него. Кирьос е единствено на 26 и още не е късно. Нужни са труд и упорита работа, с цел да се завърне там, където заслужава да бъде.

Аз към момента имам вяра в Ник и съм сигурен, че в случай че той пожелае, може да се завърне измежду най-хубавите. Много е значимо обаче той да осъзнае какъв гений има и с какво разполага. С неспокойствие ще очаквам да видя по какъв начин ще тръгне неговият сезон и шампионатите в Австралия ще бъдат от значително значение. Ако там забележим положително показване от него, може би желанието му за игра ще се възвърне, тъй като позитивните резултати постоянно подвигат самочувствието и увереността на всеки състезател “, разяснява Филипусис.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР