Двубоят между Саутхемптън и Тотнъм от 28-ия кръг във Висшата

...
Двубоят между Саутхемптън и Тотнъм от 28-ия кръг във Висшата
Коментари Харесай

Саутхемптън измъкна точка срещу Тотнъм с гол от дузпа в последната минута

Двубоят сред Саутхемптън и Тотнъм от 28-ия кръг във Висшата лига приключи при резултат 3:3. Джеймс Уорд-Праус заслужи точка за отбора си с гол от дузпа в последната минута.

И двата мениджъра направиха по две насилствени смени преди да се стигне до прецизен удар в дуела. За първи път в историята на Висшата лига и двата тима вършат промяна в границите на първите 8 минути. Това е вторият мач във Висшата лига, в който и двата тима вършат по две смени преди почивката.

В добавеното време на първата част Педро Поро означи първото си попадение за " шпорите ", с цел да открие резултата.

" Светците " изравниха с първата офанзива за втората част. Че Адамс засече паралелно на голлинията подаване на Тио Уолкът.

Лондончани върнаха преднината си в срещата в 65-ата минута. Хари Кейн засече с глава центриране в наказателното поле на резервата Деян Кулушевски. Тотнъм е тимът, отбелязал най-вече голове с глава този сезон - 14. Хари Кейн изравни върха на Дънкън Фъргюсън от сезон 1997/1998 за най-вече турнирни голове с глава в границите на един сезон - 9.

Иван Перешич също означи първия си гол за столичани, с цел да удвои преднината на гостите.

Домакините направиха опит да се върнат в дуела. Тио Уолкът насочи компактен удар от непосредствена непосредственост за 2:3. В последната минута на постоянното време възпитаниците на Рубен Селес получиха дузпа за нарушаване на Папе Сар против Ейнсли Мейтланд-Найлс. Джеймс Уорд-Праус възобнови равенството.

Тотнъм остава на 4-ата позиция в класирането с актив от 49 точки. Саутхемптън заема последното 20-о място в класирането с 23 пункта.

Останалите резултати:

Астън Вила - Борнемут 3:0
Брентфорд - Лестър 1:1
Уувърхемптън - Лийдс 2:4

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР