Двойка от Англия, която си мислела, че никога няма да

...
Двойка от Англия, която си мислела, че никога няма да
Коментари Харесай

На снимкa от видеозона на жена, която забременяла по чудо, се появил ангел-хранител

Двойка от Англия, която си мислела, че в никакъв случай няма да има деца, забелязала на снимкa от ултразвука лице и ръка на човек, който сочи към бъдещето им бебе. Сега те са сигурни, че това е ангел-хранител.

Британи Кларк и нейният другар са едвам на 24 години. Но те към този момент се били примирили с мисълта, че в никакъв случай няма да имат деца. Момичето било диагностицирано с ендометриоза. При това заболяване клетките на вътрешния пласт на маточната стена стартират да порастват отвън органа, причинявайки кървене, непрекъсната болежка и неплодородие.

Но единствено преди няколко седмици, когато Британи не се чувствала добре за следващ ден, Джеймс я помолил да направи тест за бременност. Резултатите, без въобще да чакат, се оказали позитивни.

 ултразвук-ангел-хранител

Но когато двойката отишла на ултразвуков обзор, се наложило да се удивят още един път. На фотография от видеозона в горния десен ъгъл те забелязали сянка във формата на контур на човек с протегната ръка — оповестява The Sun.

Бъдещите родители се надяват, че „ анге хранителят “ на фотографията е добър знак след всички неудачи, с които им се наложи да се сблъскат.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР