Движението за права и свободи отхвърля предложението на служебния кабинет

...
Движението за права и свободи отхвърля предложението на служебния кабинет
Коментари Харесай

Карадайъ: Исканата актуализация на бюджета е новата джипка

Движението за права и свободи отхвърля предлагането на служебния кабинет за актуализация на държавния бюджет. Това съобщи пред публицисти след извършения при президента Радев Консултативен съвет по национална сигурност ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Именно актуализацията на държавните разходи е била съществена тематика на КСНС, стана ясно от думите на водача на Движение за права и свободи.

" За пенсиите в настоящия бюджет има пари до края на годината. Но зад това нещо има едни милиард и 200 милиона за изключителни и непредвидени разноски. Тоест празен чек по модела на ГЕРБ. "

" Моделът на ГЕРБ е джипката и празен чек за разпределяне от джипката. Явно сега има нова джипка ", изрази опасения Карадайъ. Попитан кой кара въпросната джипка, той отсече - " Там е дългата тъка на една проведена олигархично-медийна Неправителствени организации група, отпред с Иво Прокопиев. "

Карадайъ също по този начин не спести и рецензии към президента Радев. " КСНС би трябвало да се организира на всеки три месеца. Похвално е, че след година и половина пандемия има изключително съвещание, обръщам внимание - изключително, по отношение на COVID-19. А всъщност се преглежда възможна актуализация на препоръчан проектобюджет от длъжностен кабинет в Народно заседание ", иронично сподели той.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР