Ние предупредихме, че ще се случи това, което виждаме в

...
Ние предупредихме, че ще се случи това, което виждаме в
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Пришиването ни към ГЕРБ и ДПС звучи като анекдот

" Ние предупредихме, че ще се случи това, което виждаме в Народното събрание, откакто получихме отвод от другите партии за диалози сред представители от парламентарните групи сред първо и второ четене по актуализацията на бюджета. Всичко това докара до този безпорядък. Въпросът е по какъв начин ще излезем от него "

Това националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Иван Ченчев по NOVA NEWS.

Депутатът разяснява, че има средства за признатите от Народното събрание нараствания в приходите на възрастните хора. По думите му служебният кабинет в доклада си показва 3.3 милиарда растеж на приходите до юни 2021 година.

" Съвсем умерено могат да се намерят парите. Нямаме данни, че приходите ще бъдат занижени ", разяснява още Ченчев. Социалистът бе безапелационен, че средства има.

Той съобщи, че от левицата са поредни в предложенията и дейностите си и по тази причина няма по какъв начин да не поддържат оферти, касаещи нарастване на приходите на пенсионерите. Ченчев напомни, че от Българска социалистическа партия са упорствали минималната пенсия пенсия от 370 лв. да влезе в действие от месец октомври.

" Ако по този начин ще продължава в българския парламент, от Българска социалистическа партия почваме да мислим, че има опасност за актуализацията на бюджета. Ние няма по какъв начин да не подкрепим оферти, които ще усилят приходите на пенсионерите. Пришиването ни към ГЕРБ и Движение за права и свободи звучи като виц. Към кого ни пришиват няма значение, ние гледаме защо сме упорствали през годините, вижте какво съдържа програмата ни ", акцентира Ченчев по отношение на признатите промени, касаещи пенсионерите и младите фамилии.

На въпрос за претендента за президент на левицата, Ченчев посочи: " Българска социалистическа партия има своя претендент за президент - Румен Радев - и имаме решение на Националния съвет на партията. "

По думите му левите хора в България са консолидирани. Това проличава и по основаната огромна лява коалиция, за която, по думите му, хората по места са упорствали.

" Борисов не е 6 месеца на власт, а всичко е постарому. Няма смяна, а има замяна ", установи Ченчев.

На въпрос за партия към служебните министри и получена информация към Българска социалистическа партия за сондиране в нейните структури, Ченчев разяснява, че всеки има право да прави партия, само че от левицата биха защитили целостта на структурите си при положение, че някой се пробва да направи пробив там.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР