НЮ ЙОРК (AP) — Собствениците на малък бизнес са по-нерешени

...
НЮ ЙОРК (AP) — Собствениците на малък бизнес са по-нерешени
Коментари Харесай

Собствениците на малък бизнес са по-нерешителни относно изборите, отколкото широката общественост

НЮ ЙОРК (AP) — Собствениците на дребен бизнес са по-нерешени по отношение на изборите, в сравнение с необятната общност.

Това е съгласно ново изследване на Goldman Sachs 10 000 гласа на дребния бизнес. Групата интервюира 1259 притежатели на дребен бизнес от 47 щата, Пуерто Рико, Гуам и Вашингтон, окръг Колумбия.

По-голямата част от тях възнамеряват да гласоподават, като 96% споделят, че несъмнено или евентуално ще гласоподават през ноември.

Но 20% от притежателите на дребен бизнес споделят, че не са решили за кого възнамеряват да гласоподават за президент. Това се съпоставя с към 12% нерешили измежду необятната общност.

Според изследването 55% от притежателите на дребен бизнес споделят, че считат, че претендентите за президент не приказват задоволително за проблемите, които ги вълнуват, в това число инфлацията, данъчната политика за дребния бизнес и регулаторната тежест върху дребния бизнес.

„ Собствениците на дребен бизнес в Америка през днешния ден изпитват оперативни разноски, които стават все по-недостъпни “, сподели Дж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР