Движението за права и свободи обяви, че очаква да види

...
Движението за права и свободи обяви, че очаква да види
Коментари Харесай

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: ДПС чака коалиционното споразумение, за да реши за подкрепа на кабинета - Бойко Рашков няма да е пречка

Движението за права и свободи разгласи, че чака да види съдружното съглашение, което Политическа партия, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България ще подпишат, с цел да решат дали ще поддържат бъдещото държавно управление.

В коридорите на Народното събрание Рамадан Аталай от Движение за права и свободи изясни, че за момента няма съглашение, няма стратегия и няма по какъв начин да отговори по какъв начин ще гласоподават в пленарна зала.

" Не сме хора, които да слагаме червени линии, ние сме диалогични хора. Промяната, която се чака, няма по какъв начин да се случи без Движение за права и свободи ", посочи той.

Аталай беше запитан дали да вземем за пример влизането на Бойко Рашков в постоянно държавно управление, би било спънка. Представителят на Движение за права и свободи разкри, че в партията нямат отричане към никого, още повече че към момента не знаят кои ще са министрите.
свързани новини27846преди 18 часа



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР