Движението в посока София на автомагистрала Струма се ограничава от

...
Движението в посока София на автомагистрала Струма се ограничава от
Коментари Харесай

Заради ремонт: Движението по част от автомагистрала „Струма“ се ограничава до 5 май

Движението в посока София на автомагистрала „ Струма " се лимитира от 5 май от пътен възел „ Дамяница " (при 155-ти км) до пътен възел „ Струмяни " (при 137 км) заради неотложни ремонтни работи, оповестиха от АПИ.

Трафикът в посока София се пренасочва по обходен маршрут от пътен възел „ Дамяница " на автомагистрала „ Струма " по път I-1 Дамяница - Сандански - Струмяни.

В платното за Кулата на автомагистрала „ Струма " от 143-ти км до 145-ти км придвижването се реализира поетапно в една лента.

Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание, като следват прецизно поставената пътна сигнализация и ограничаването на скоростта - 50 км/ч. От АПИ показват, че ремонтните работи са наложителни, с цел да се обезпечи безвредното пътешестване в правата.

Заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Шушков изрази преди дни очакване скоро да стартира строителството на пътен възел на автомагистрала „ Струма " при град Кресна, в посока София, където съгласно него транспортната обстановка сега е конфликтна. Той изясни, че след получено позволение от Басейнова дирекция Благоевград всички процедури са приключени за него, както и за идния за създаване мост в лот 3.1 на автомагистралата в посока София - Кулата. Сега съществуващото оборудване на път Е79 е в предаварийно положение и е рисково за преминаващия там трафик, означи Николай Шушков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР