Движението е мрежа от проевропейски организации от 39 държави, в

...
Движението е мрежа от проевропейски организации от 39 държави, в
Коментари Харесай

Ева Майдел оглави Международното европейско движение

Движението е мрежа от проевропейски организации от 39 страни, включително неправителствени организации, синдикати, бизнес организации, политически партии, локална власт. Организацията е основана преди повече от 70 години, а за първи път неин ръководител става жена.

Майдел завоюва поддръжката на разнообразни политически сили, измежду тях с изключение на на ЕНП, и на социалисти и АЛДЕ.

"Изключително значимо е да не работим за жителите, а концепциите, които реализираме, да идват от жителите, т.е. да събудим същинския спор в Европа, за бъдещето на Европа, с присъединяване на жителите ", разяснява тя, представена от Българска телеграфна агенция.

"Друг значим акцент на моята работа ще бъде подложен върху интензивността на младото потомство. Само посредством тяхната идейност, интензивност, можем да създадем по този начин, че нужните цели да бъдат осъществени през днешния ден, само че и в утрешния ден. Ще засилим извънредно доста мрежата на актуалните всички 39 национални организации, тъй че гласът на Европа да се чува доста по-силно и от техните столици, само че също и от всички техни представители да получаваме задоволително информация и хрумвания, които ние, в Брюксел, да можем да изпълним ", добави Майдел.

По думите й сега Европейският съюз е изправен пред редица провокации.

"Организация, която сплотява толкоз доста разнообразни организации, представляващи интереса на милиони европейци, в действителност може да способства в дебата за бъдещето на Европа, тъй че Европа да взима по-бързо решения, да бъдат насочени към нейните жители, дружно с тях да взимаме тези решения и да създадем по този начин, че политиките да не са реагиращи на избрани последици и следствия, които се включват, а по-скоро доста интензивно да дават отговор на провокациите, които ни чакат ", акцентира българският евродепутат.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР