Две ВИП-дами обявиха, че са дали положителни проби за коронавирус

...
Две ВИП-дами обявиха, че са дали положителни проби за коронавирус
Коментари Харесай

Кои са първите ВИП-дами с коронавирус?

Две ВИП-дами оповестиха, че са дали позитивни проби за ковид и са в самоизолация. Първите случаи в родния елит са на по-малката щерка на Фатик-Адриана Тюркмен и Никол Толева, която пък имаше връзка със сина на Златко Баретата. Красавиците карат болестта леко, без да се паникьосват, само че недоумяват по какъв начин са я лепнали. Те настояват, че не са пътували неотдавна в чужбина, по тази причина допускат, че вирусът им е предаден от прочут.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Nicole Toleva (@nttoleva) на Фев 25, 2020 в 5:49 PST

Толева е направила теста в софийска лаборатория, откакто схванала, че нейна близка също е дала позитивна проба. Взели й проба от гърлото и изчакала 48 часа. Нямала признаци, с изключение на запушен нос и се чувствала леко отпаднала.



Във ВМА пък предходна тест Тюркмен, която пък имала лека тежест в гърдите. И двете са в цялостна изолираност и прекарват времето в четене на книги, гледане на филми и готвене. Нямат никакви съществени здравословни проблеми, по тази причина и не пият някакви съществени медикаменти, а натъртват на витамините.



Адриана Тюркмен е по-малката щерка на Филип Найденов- Фатик. За разлика от кака си Александра, която за непрекъснато е в Съединени американски щати, Адриана живее и работи у нас. Никол Толева пък бе огромната обич на сина на Златко Баретата, който си отиде от рядко заболяване. Дълго по-късно хубавицата страдаше за Алекс.

източник и фотоси:woman.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР