Две от най-горещите звезди в новия сериал на Би Ти

...
Две от най-горещите звезди в новия сериал на Би Ти
Коментари Харесай

Иво Аръков гадже с Боряна Братоева от „Съни бийч”?

Две от най-горещите звезди в новия сериал на Би Ти Ви „ Съни бийч “ – Иво Аръков и Боряна Братоева, като че ли имат освен това между тях от нормални професионални връзки. В предаването „ Папараци “ новоизлюпеният всемирски кореспондент Мирон публично разгласи мускулестия Иво и красивата Боряна за най-новата световна двойка.

Въпреки че се сконфузиха от думите му, младите артисти не ги отхвърлиха. По време на изявлението на Мирон с Боряна, Аръков се появи като че ли от нищото и се включи много по роднински в диалога, досега, в който не му зададоха въпроса има ли си гадже, което леко го тормози. В „ Съни бийч “ Аръков и Братоева играят радикално противоположни персонажи. Иво е в ролята на радостния, незлоблив и нацепен като канара Младен, влажен идеал за всяка курортистка. Боряна, от своя страна, влиза в облика на богатата, сериозна и амбициозна Виктория.

Докато снимали сцените в морския курорт, двамата артисти били непрестанно дружно. Вероятно любовта им е пламнала точно в Слънчев бряг, разясниха на предпремиерата на сериала, написа " Уикенд ".
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР