Две момичета от Пещера са били глобени с фиш за

...
Две момичета от Пещера са били глобени с фиш за
Коментари Харесай

Тийнейджърки в народни носии направиха страшна глупост и ги сполетя голяма беля

Две девойки от Пещера са били санкционирани с фиш за това, че са се возили, като са се показвали през прозореца на автомобил. На водача на колата пък е бил формиран акт по Закона за придвижване по пътищата, написа " Монитор ", базирайки се на пазарджишката Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Органите на реда се самосезирали от сигнал на консуматор в обществената мрежа и оповестена фотография и незабавно от Районното ръководство на полицията в родопското градче открили самоличността на возещите се две тинейджърки, облечени в национални носии. Полицаите са обяснили, че вършат това с ясното схващане да ги предпазят от пътнотранспортни злополуки.

Униформените са пояснили, че придвижването при отворени прозорци и подавайки се отвън тях може да докара до тежки последици при удар с различен автомобил при внезапна маневра от страна на лидера или прекосяване през грапавина по пътното платно. Освен това на тримата са формирани и протоколи за полицейско предизвестие според Закона за Министерство на вътрешните работи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР