Две момчета на възраст под 14 години са контузили и

...
Две момчета на възраст под 14 години са контузили и
Коментари Харесай

Брутална жестокост в Пловдив! Две хлапета пленили свой връстник и го превърнали в "люлка"

Две момчета на възраст под 14 години са контузили и унижили посредством подигравка и принуждение трето дете, написа trafficnews. За случая на шокираща експанзия в дом за деца лишени от родителска грижа на територията на Пловдив описа Петко Василев, заместник-председател на Общинската комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни.

Малолетните деца, настанени в институцията, завладели трето момче и го заставили да легне по тил. След това поставили дъска върху гърдите му, перпендикулярно на торса на детето, и седнали от двете страни на дъската. Момчетата почнали да се клатят на спонтанната " люлка ".

Случаят се разминал на косъм от нещастието, защото други деца се намесили и прекратили издевателството. Пострадалото момче е отведено в болница, а скенерът открил голям брой вътрешни травми. За благополучие здравето му не е било съществено наранено и след лекуване, детето се е възстановило изцяло.

За последната година на територията на Пловдив са били разкрити общо 33 закононарушения осъществени от 22 малолетни лица, или такива на възраст под 14 години. На днешната конференция, отдадена на противообществените прояви на деца, Петко Василев уточни, че при малолетните съществува отрицателният тренд едно дете да прави по няколко нарушавания на закона.

Най-масово публикувани са кражбите, само че не липсват и съществени похищения над личността - блудничество, тежки телесни повреди, вербална експанзия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР