Двайсет и осем нови системи за контрол на скоростта работят

...
Двайсет и осем нови системи за контрол на скоростта работят
Коментари Харесай

Нови камери за скорост на КАТ ловят по няколко нарушители наведнъж

Двайсет и осем нови системи за надзор на скоростта работят от началото на тази седмица по пътищата на страната , припомня пресцентърът на Министерство на вътрешните работи.

Устройствата разполагат със лични акумулатори, които устоят по най-малко 5 часа в режим на запис и работят независимо . Те могат да откриват по н яколко нарушавания, осъществявани от разнообразни коли, по едно и също време. Функционалността им разрешават д а наблюдават за нарушавания на скоростта в двете направления на придвижване.
 нови камери Министерство на вътрешните работи, пресцентър


Работата с новата система е изцяло автоматизиран
а. Полицейските служите ли само избират мястото за надзор на скоростта, разполагат устройството и му задават настройките - разстояние на снимане и допустимата за сектора скорост.

След това системата прави всичко останало изцяло автоматизирано, без никакво присъединяване на чиновник.

След привършване на работа данните се предават автоматизирано в Централната база данни на Министерство на вътрешните работи. Това става по два метода - единият е при съществуване на 3G или 4G съгласуваност, тогава информацията се предава отдалечено, а при втория паметта на устройствата се свърза непосредствено с вътрешната мрежа на Министерство на вътрешните работи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР