Дванадесет билборда със забавни елементи, разположени през 40-50 км. по

...
Дванадесет билборда със забавни елементи, разположени през 40-50 км. по
Коментари Харесай

Забавни билборди по АМ Тракия призовават хората да карат спокойно

Дванадесет билборда със занимателни детайли, ситуирани през 40-50 км. по Автомагистрала „ Тракия “, припомнят, че високата скорост и спестените минути до задачата не осмислят с нищо нуждата от бързането. Кампанията „ Карай си умерено “ моли към водачите да карат деликатно и да не бързат. Забавният детайл във визиите на билбордовете прави акцията, ориентирана към младежите, атрактивна изясни Владимир Тодоров от Асоциацията на потърпевшите при произшествия.
В множеството европейски страни допустимата оптималната скорост е 120- 130 километра в час. У нас и в Германия се позволява придвижване със 140. Така, при придвижване с оптималната скорост по цялата автомагистрала могат да се спестят 26 минути, само че с цената на доста по-голям риск, изясни той и добави, че отклоняването на погледа на водача от пътното платно е най-опасно.

От Асоциацията за външна реклама са безапелационни, че посланията доближават до всички пътуващи, а Георги Иванов от рекламна организация, изготвила билбордите – че с позитивното лъчение на акцията е преодоляно нежеланието на младите да бъдат поучавани.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР