Двамата вече проведоха разговори с представителите на ГЕРБ и “Български

...
Двамата вече проведоха разговори с представителите на ГЕРБ и “Български
Коментари Харесай

Борисов иска контактна група, но този път за Радев и служебното правителство

Двамата към този момент организираха диалози с представителите на ГЕРБ и “Български напредък ”, а в понеделник следва да се срещнат с Движение за права и свободи. Останалите поканени партии - Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България, отхвърлиха. 

 

" Изборите минаха, само че е доста евентуално да се зададат нови. Тук желая да извършите контактна група и с президента Радев, и със служебното държавно управление, тъй като един проектобюджет в такава конюнктура неразчетен и незастанали ясно и служебното държавно управление зад него, както Бойко Василев сподели нощес в " Панорама " - ще стане сватбарски бюджет. И вместо да решаваме проблеми, ние ще гасим пожара с бензин, в случай че се вкара популистки бюджет отначало ", посочи Борисов.

 

От партията ще внесат 7 антикризисни ограничения в Народното събрание, измежду които отплата на бизнеса за цената на тока, възбрана за либерализация на битовите клиенти на пазара на тока, понижение с 1 лева на цената на горивата за литър, провеждането на открита процедура за дълготраен контракт за доставка на газ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР