Двамата основни кандидати за закупуването на Манчестър Юнайтед - шейх

...
Двамата основни кандидати за закупуването на Манчестър Юнайтед - шейх
Коментари Харесай

Двамата кандидат-купувачи за Манчестър Юнайтед преминават в следващата фаза на сделката

Двамата съществени претенденти за закупуването на Манчестър Юнайтед - шейх Джасим бин Хамад Ал Тайни и сър Джим Ратклиф са получили публично съобщение от капиталовата банка “Рейн ”, която управлява продажбата на клуба, че са минали във втората фаза на възможна договорка. В идващите дни те ще бъдат извикани в офисите на клуба, където ще стартират публични договаряния сред страните. 
 Офертата от Катар за Манчестър Юнайтед ще бъде за 5 милиарда паунда Офертата от Катар за Манчестър Юнайтед ще бъде за 5 милиарда паунда
До този миг се счита, че кандидат-купувачите са отправили своите предложения, които са на стойност сред четири и четири и половина милиарда паунда. Тази сума е под желаните от семейство Глейзър към шест милиарда, само че страните ще преминат към директни диалози. Медиите в Англия и Франция са твърдо обедени, че шейх Ал Тайни е огромният любимец за закупуването на клуба от “Олд Трафорд ” и че в последна сметка той е подготвен да заплати сума от над 5 милиарда, с цел да придобие цялостния пакет от 100% от собствеността на Манчестър Юнайтед. По последни данни цената на “червените дяволи ” бе спаднала с 13% на интернационалните тържища и бе оценена на под четири милиарда паунда.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР