Двамата флангови футболисти, които ЦСКА - София привлече в последния

...
Двамата флангови футболисти, които ЦСКА - София привлече в последния
Коментари Харесай

Симеон Александров тренира на пълни обороти

Двамата флангови футболисти, които ЦСКА - София притегли в последния ден на трансферния прозорец, организираха през вчерашния ден първо занятие с новите си съотборници. Под управлението на Саша Илич Симеон Александров се включи пълноценно в следобедната подготовка на отбора, до момента в който Жираир Шагоян не взе присъединяване във всички извършения, написа " Тема Спорт ". 

Това се дължи най-много на обстоятелството, че във вторник 21-годишният футболист пропътува дългото разстояние от Армения до България, с цел да завърши прехвърлянето си на " Армията ". Иначе той се намира в отлична спортна форма, като за последно бе на терена в неделя при загубата на БКМА (Ереван) от Урарту с 1:4. 
 Юношески национал подписал дълготраен контракт с ЦСКА - София Юношески национал подписал дълготраен контракт с ЦСКА - София
" Червените " се готвят в цялостен състав, като не престават подготовката си за семейството на Славия от деветия кръг на шампионата в неделя от 17:45 часа.
 Жараир Шагоян: ЦСКА е моят нов дом, пристигнах да играя за вас! Жараир Шагоян: ЦСКА е моят нов дом, пристигнах да играя за вас!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР