Двама загинаха на място, а четирима са в болница след

...
Двама загинаха на място, а четирима са в болница след
Коментари Харесай

Ивелин Иванов е шофьорът на Аудито, причинил тежката катастрофа по пътя Бургас-Поморие, повдигнаха му обвинения

Двама починаха на място, а четирима са в болница след опита на Иванов да изпревари с превишена скорост движещ се пред него автомобил

Повдигнаха обвиняване на 28-годишния водач на Аудито, който през вчерашния ден по обед аргументи тежката злополука на пътя Бургас-Поморие, приключила с двама починали и четирима ранени, измежду които и дете. Ивелин Иванов, родом от Сталджа, е арестуван за период до 72 ч. и следва да се изправи пред съда, с цел да бъде прегледана непрекъснатата му мярка за неотклонение.

Окръжната прокуратура в Бургас уточнва, че той е упрекнат в причиняването по несъобразителност на гибелта на мъж и жена, както и междинни телесни повреди на четири други лица. Установено е, че той е управлявал Аудито си в нарушаване на закона за придвижване по пътищата, предприемайки изпреварване и движейки се с превишена скорост. Това е директната причина за конфликта, който приключи съдбовно през вчерашния ден.

Припомняме, че към 13 ч. на пътя Бургас-Поморие 28-годишният Иванов стартира да изпреварва движещ се пред него Фолксваген Голф. Вместо това обаче го блъска откъм гърба. Вследствие на удара Фолксвагенът стартира да се върти на пътното платно и се блъска в насрещно движещо се Рено Клио, в което пътували четирима индивида.



От случая на място починаха двамата в Голфа – мъж на 67 години от Сливен и 61-годишната му брачна половинка. Хората в Клиото също пострадаха. 41-годишната шофьорка е с фрактура на крайниците, 61-годишна жена, пътуваща на предната седалка, е с тежка гръдна контузия, счупена китка и счупени ребра, 65-годишна, пътуваща на задната седалка е с фрактура на ребрата, а най-лошото – на задната седалка е имало и 6-годишно момченце, което е било без детско столче. То е с тежка черепно-мозъчна контузия и мозъчен кръвоизлив.

Ивелин Иванов е тестван още през вчерашния ден от служители на реда за алкохол и опиати, като пробите са били негативни. Взета му е проба за химичен разбор.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР