Двама са вече арестуваните по случая с малтретираното момиче с

...
Двама са вече арестуваните по случая с малтретираното момиче с
Коментари Харесай

Двама са вече задържаните по случая с обезобразеното момиче в Стара Загора

Двама са към този момент задържаните по случая с измъчваното момиче с голям брой порезни рани, на което лекарите направиха 400 шева. Става въпрос за посочения за причинител на извънредно тежкото посягане и за мъж, който е отправял закани към дамата, подала сигнала към Нова ТВ за бруталното нахлуване, оповестява медията.

„ Аз към този момент не мога да изляза от у дома сама. Вчера бях в огромен потрес. Това е нещо, което не може да се опише с думи. Видях, че имам опасност от профил с име Виктор Костов. Казваше ми се да внимавам какво приказвам и пиша. Много ме е боязън и за фамилията ми. ” - показа дамата, към която са отправени заканите.

Адвокатът на посочения за причинител на похищението изясни, че клиентът му е арестуван по друго обвиняване - за закана с ликвидиране към потърпевшото момиче. „ Той отхвърля да има такива закани. Досъдебното произвеждане за тази закана е формирано през вчерашния ден ”, уточни Валентин Димитров.

Според юриста информацията, че обвиненият се е опитвал да избяга и да напусне Стара Загора, не е истина. „ Снощи получихме призовки, донесоха ги в 1 ч. Задържан е, откакто е пътувал да се яви в районното. ” - сподели Димитров.

По думите му, неговият клиент „ изрично отхвърля да има каквото и да е било присъединяване ”.

Утре ще има народен митинг пред Съдебната палата в София, поради този случай на принуждение и реакцията след него. Демонстрации ще има в Стара Загора и в други градове на страната
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР