Двама са пострадали при инцидент на третокласния път между с.

...
Двама са пострадали при инцидент на третокласния път между с.
Коментари Харесай

Двама ранени при ПТП с трактор край Димитровче

Двама са потърпевши при случай на третокласния път сред с. Димитровче и Свиленград в късния следобяд през вчерашния ден, осведомят от ОД на МВР-Хасково.

В 17,15 часа от с.Димитровче към града се движил трактор, благосъстоятелност на ЕООД и ръководен от 49-годишен гражданин на с.Михалич. Прикаченият му инвентар навлязъл в насрещната лента за придвижване, в резултат на което движещият се там „ Сеат “ се блъснал в него. От конфликта са потърпевши 64-годишният водач на лекия автомобил от Хасково и возещата се с него 67-годишна жена. Двамата са настанени за лекуване в свиленградската болница, без заплаха за живота. Образувано е досъдебно произвеждане.

През миналото денонощие са формирани и две бързи производства против нарушили ЗДвП водачи. В ареста на Свиленград до 24 часа е арестуван турски камионджия, управлявал „ Рено “. Той е бил тестван нощес в 22,30 часа на платно „ вход за товарни коли “ на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “. Дрегерът на 56-годишният водач отчел съществуване на 2,09 промила.

Бързо произвеждане е формирано и в районно управление (на МВР) на полицията в Харманли против 32-годишен от Свиленград, хванат на пътен възел за Гълъбово да ръководи „ Фолксваген “ без да има шофьорска брошура и в период на административно наказване.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР