Двама полицаи и четирима наркодилъри са арестувани при мащабна операция

...
Двама полицаи и четирима наркодилъри са арестувани при мащабна операция
Коментари Харесай

Хванаха полицаи, осигурявали чадър на наркодилъри

Двама служители на реда и четирима наркодилъри са задържани при огромна интервенция на ГДБОП и „ Вътрешна сигурност “ към Министерство на вътрешните работи в Стражица. Специализираната интервенция се организира под наблюдението на ВКП. Ударът върху наркодилърите и техните настойници бил изработен в четвъртък привечер като акцията към момента не е завършила, оповестява „ Труд “.

Задържаните униформени са чиновници на Полицейското ръководство в града. Те били следени дълго време, тъй като имало сигнали, че спомагат на пласьори на дрога.

Освен двамата блюстители на реда с белезници са оковани и прибрани в ареста и четирима наркодилъри, измежду които руснак. При претърсвания на две жилища на наркоразпространителите са открити общо 50 чувала с марихуана. „ Двамата задържани служители на реда осигурявали „ чадър “ над бандата против възнаграждение.

Предупреждавали са ги за полицейски инспекции и са ги пазили от „ съперници “. В момента с изключение на в Стражица, текат обиски и в село Джулюница. Това потвърдиха локални поданици. ГДБОП и „ Вътрешна сигурност “ правят обиски и полицейското ръководство в града.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР