Двама нападатели изглеждат с равни шансове да стартират на върха

...
Двама нападатели изглеждат с равни шансове да стартират на върха
Коментари Харесай

Саша Илич ще реши в последния момент кой да поведе червената атака срещу Базел

Двама нападатели наподобяват с равни шансове да започват на върха на " алената " офанзива във значимия първи мач от плейофите на Лигата на конференциите против Базел ден преди конфликта. Саша Илич ще реши в последния миг дали ще включи Браян Морено, или Дауда Бамба измежду 11-те, написа " Тема Спорт ".

Колумбиецът се появи като запаса в последния дуел на отбора против Септември и означи единственото попадение в 59-ата минута. В негова изгода са скоростта му и по-добрата му сработеност със съотборниците. Бамба пък е последното ново попълнение на армейците, като до момента има единствено 30 минути с аления екип.
 Бусато: Трябва да създадем съвършен мач против Базел
Бусато: Трябва да създадем съвършен мач против Базел

" Трябва да упражнявам по-добре, с цел да мога да отбелязвам положения и дузпи "

Влезе през втората част на семейството на Сейнт Патрикс в София. Той бе гласен за титуляр в гостуването на ирландците, само че вирус го извади от групата. От няколко дни Бамба тренира на цялостни обороти и има своите шансове да започва от първата минута на следващия ден. Той също има добра скорост, както и солидна физика.

Във втори следващ европейски дуел пък на пейката ще останат други две от летните попълнения на ЦСКА Лазар Туфегджич и Станислав Шопов. Досега те не съумяват да внесат нужната динамичност и вариативност в играта на армейците в офанзива, а също така са слаби в единоборствата и се затрудняват съществено против физически мощни противници.

Конците в нахлуване ще дърпа оставилият доста положителни усещания в първите си мачове Джонатан Линдсет, а отляво ще започва Маурисио Гарсес. Голмайсторът на ЦСКА от началото на сезона получи отмора против Септември, като даже не попадна в групата за дуела. Отдясно пък ще пробива Георги Йомов, който бе титуляр при успеха над Базел преди две години.
 Сгромолясването на Екзекутора
Сгромолясването на Екзекутора

Съществуват ли морални полезности за Младенов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР