Двама мъже са с огнестрелни рани в болница в Скопие,

...
Двама мъже са с огнестрелни рани в болница в Скопие,
Коментари Харесай

Двама в болница, след стрелба по тях в голям търговски център в Скопие


Двама мъже са с огнестрелни рани в болница в Скопие, откакто незнаен е стрелял по тях в огромен търговски  център в столицата на Северна Македония, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в Скопие. 

Единият от простреляните е в сериозно положение и двамата са с огнестрелни рани в корема и гърдите, оповестиха медиите в Северна Македония.  

Първоначалната информация за стрелбата в комерсиалния център пристигна през обществените мрежи, а по-късно в профила си в обществените мрежи уеб сайтът Курир.мк разгласява и видеозапис от стрелбата, на който се вижда, че в комерсиалния център има хора, които стартират да бягат след изстрелите. 

На фрагментите се вижда по какъв начин двама души се слизат с ескалатора към гаражите на комерсиалния център, а човек, облечен в бяло и с шапка на главата се доближава до парапета на ескалатора и стреля по тях от горната страна, след което бяга.

По-късно от Министерство на вътрешните работи изпратиха до медиите фотография на стрелеца от охранителните камери и насочиха зов към жителите, в случай че го виждат или имат информация, която може да помогне в следствието, което Секторът за вътрешни работи и прокуратурата в Скопие води, да алармират в най-близкото полицейско ръководство. 

В гаража на същият търговски център, преди няколко месеца също имаше пукотевица, съгласно медиите в Северна Македония и тогава, както и в днешния случай целта на стрелбата е била един и същи човек. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР