Двама чистачи бяха пометени от лек автомобил, шофиран от млада

...
Двама чистачи бяха пометени от лек автомобил, шофиран от млада
Коментари Харесай

Пореден кошмар! Опасна 23-годишна мадама помете с автомобила си чистачи на пътя

Двама чистачи бяха пометени от лек автомобил, каран от млада жена, край петричкото село Габрене, написа Телеграф.

Тежкият пътен случай е станал във вторник към 11,25 часа на изхода на обитаемото място. Колата „ Мерцедес ” се движела към Граничен контролно-пропусквателен пункт Златарево. Зад кормилото седяла 23-годишна жена от село Долна Крушица.

Завой
Тя забелязала при излизане от десен завой двамата мъже, които почиствали растителността край шосето. Срещу мерцедеса обаче се появил насрещно движещ се автомобил. За да избегне конфликта с него, лидерката внезапно завила надясно и блъснала служащите на пътя. Единият потърпевш е 47-годишен мъж от с. Габрене, който е с фрактура на дясна подбедрица и е настанен в болничното заведение в Сандански без заплаха за живота. Вторият е 65-годишен мъж от същото село, който е с контузия на главата и е настанен с заплаха за живота в МБАЛ „ Югозападна “ в Сандански. Пробите на участниците в пътния случай са негативни. Случаят е докладван на прокуратурата.

Мотор
Тежко пострада и моторист в град Петрич във вторник. 63-годишен лидер на мотоциклет „ Хонда “ тръгнал да изпреварва лек автомобил „ Шкода “, който завивал наляво. Моторът се блъснал в леката кола, вследствие на което е потърпевш мотористът. Той е получил тежки контузии на главата и тазобедрената става. Транспортиран е в столично здравно заведение с заплаха за живота. Пробите на водачите за алкохол са негативни.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР