Два пъти повече са зрителите, които са избрали да се

...
Два пъти повече са зрителите, които са избрали да се
Коментари Харесай

Канал 3 с два пъти повече зрители само за година

Два пъти повече са феновете, които са избрали да се осведомят от  Канал 3 за първите 6 месеца на 2017 година, в съпоставяне със същия интервал през 2016 година, демонстрират данните на единствената лицензирана пийпълметрична организация у нас ГАРБ. Анализът, който демонстрира 102 % растеж в рейтинга на малкия екран единствено за година, удостоверява и безапелационното 4-то място на Канал 3 по отношение на политематичните канали. Телевизията на народа се подрежда незабавно след националните БТВ, Народоосвободителна въстаническа армия и Българска национална телевизия и остава надалеч зад себе си останалите малките екрани, които оферират и вести в програмата си - Европа, България он ер и BIT.

Последната седмица на юни (26.06 – 2.07.) Канал 3 бележи и връх по дял от телевизионната публика. На база 24-часова стратегия в сряда и петък Канал 3 е на четвърта позиция, изпреварвайки всички телевизионни канали у нас като се изключи БТВ, Народоосвободителна въстаническа армия и Българска национална телевизия.

„ Резултатите на Канал 3 започнаха да вървят осезателно нагоре още през 2015 година и тези, които реализираме от началото на 2017 година разумно са най-високите досега. Сериозният скок тази година се случи през месец май, когато Канал 3 откри новото си студио. Освен, че притегли нови фенове пред екрана, то в допълнение стимулира и въодушеви и екипа на малкия екран. Благодаря точно на този екип, който с непримиримост, безрезервност и доста позитивна страст продължава да постанова Канал 3 като най-обективната и близка до хората и събитията телевизия у нас. Благодаря и на феновете за това, че ни гледат, че ни се доверяват и все по-често избират да се осведомят от нашия ефир”, сподели шефът и програмен шеф на малкия екран Ива Стоянова.


„ И сме по-красиви, и сме по-добри!” е най-новият слоган на малкия екран на народа Канал 3, под който се организира и рекламната акция на медията сега. Един от мотивите за амбициозната поръчка с изключение на непрекъснато увеличаващият се рейтинг на Канал 3 е и фактът, че две от лицата на малкия екран Яна Чинкова и Кристиана Стефанова, станаха лица и на най-новата сбирка на стилната марка Credo, която сега се грижи и за визията на брачната половинка на президента Румен Радев – Десислава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР