Два мача на Верея от Първа лига със съмнения за

...
Два мача на Верея от Първа лига със съмнения за
Коментари Харесай

Прокуратурата за Верея - ЦСКА: Налице са данни и съмнения, че е била предложена облага на някой

Два мача на Верея от Първа лига със подозрения за "черно тото ". Районната прокуратура в Стара Загора откри досъдебно произвеждане против клуба.

Първият сигнал касае мача на Верея против ЦСКА на 9 декември 2018-а, когато "червените " завоюваха на "Трейс Арена " с 1:0 с попадение на Тиаго Родригес.

Надежда Велчева - представител на Районна прокуратура - Стара Загора разяснява по тематиката: "Налице са данни и подозрения, че е била препоръчана полза на някой, на който не му се поставя, за да се повлияе на резултата на това спортно съревнование. "

Другият мач, попаднал под прицела на УЕФА, а в следствие и на Районната прoкуратура, е дуелът Берое - Верея на 25 ноември 2018-а, приключил с победа 6:0 в интерес на домакините.

"И за футболната среща с ЦСКА, и за тази Берое, са налице данни, че е имало залагания и са изплатени печалби”, добави Велчева.

"Ще се ревизира дали са забъркани играчи от единия тим или играчи от двата тима или става въпрос за манипулиране на среща на по-високо ниво”, съобщи още Надежда Велчева.

Обект на следствие ще бъдат и мачове на Верея от предварителен лагер в страна от Европейския съюз.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР