Два жестока инцидента с три момичета и убит моторист потресоха

...
Два жестока инцидента с три момичета и убит моторист потресоха
Коментари Харесай

Виновниците за кошмара в Стара Загора се крият като плъхове! Кога ще паднат главите на Чолаков и Колев?

Два жестока случая с три девойки и погубен моторист потресоха Стара Загора в последните дни. В петък 18-годишен джигит провокира кървава злополука, след която невръстно момиче остана без крайник, друго е със счупени прешлени на врата, а трето бе пратено в безсъзнание.

Два дни след случая виновните управляващи в лицето на регионалния шеф Иван Чолаков и шефа на полицията Николай Колев се спотайват като плъхове в очакване бурята на публичното неодобрение да ги подмине.

Гражданите в Стара Загора са наясно, че Чолаков и Колев са следващите службаши назначени на постовете си след промяната на кабинета "Борисов ".



Чолаков (на снимката) е назначен с решение №421 на Министерски съвет от 20 май т.г., а по-късно е в основата на слагането на поста на приятеля му Николай Колев, който встъпва в служба на
3 юни 2021 година


Сигналите, които постъпват до полицията в града под Аязмото за рисковото шофиране по улиците са десетки, само че Колев ги подценява с лека ръка. Удобно ситуиран на коженото си кресло в държавния кабинет и не взима отношение по мъчителната тематика.



Николай Колев е назначен за шеф на полицията в Стара Загора с персоналната благословия на президентския консултант Пламен Узунов (на фотографията отдолу)


И двамата са влезнали в ръководството с помощта на ходатайството на президентския консултант Пламен Узунов, който бе за малко длъжностен вътрешен министър.

Сега, когато трите почтени девойки са потрошени, а родителите им на ръба на инфаркта. Сега, когато едно момче е в гроба, вместо да се радва на живота е време за отговорност.

Дошло е време служебният министър председател Янев и сътрудника му Рашков да бръкнат в регионалната управи и полицията и да разкарат Колев и Чолаков, с цел да има най-малко капка правдивост в разграниченото ни общество!

БЛИЦ ще продължи да следи случая!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР