Два акта от по 300 лева за семейство от Бургас

...
Два акта от по 300 лева за семейство от Бургас
Коментари Харесай

Глобиха семейство, разхождали кучетата си в Морската градина

Два акта от по 300 лв. за семейство от Бургас поради това, че разхожда домашните си любимци в Морската градина. Според фамилията, от полицията им било обяснено, че разхождането на домашни любимци в парковете е неразрешено по време на изключителното състояние, съобщи Нова телевизия.

Пламен и брачната половинка му Вяра желаят да схванат от министъра на опазването на здравето, поради нарушаването на чиято заповед са санкционирани със 600 лв..

"Полицаите ми изясни, че съгласно наредбата нямаме право да разхождаме кучета в паркове и градинки ", споделя ощетеният Пламен, който живее на метри от Морската градина в Бургас.

Трима малолетни нарушиха ограничаващите ограничения против ковид

"На уеб страницата на Министерство на здравеопазването е написано, че имаме право. Получава се абсурд. Кой е прав - министър Ананиев или полицията? ", пита потърпевшият бургазлия.

Семейството увери, че съблюдават отдалеченост, както и всички останали ограничения за сигурност, които са предложени от Министерство на здравеопазването. Разходката на домашните им любимци нормално трае 15 минути. Пламен и Вяра имат намерение да апелират санкциите, тъй като се усещат подведени, и молят за по-голяма акуратност на наредбите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР