Дупничанин е осъден на 1 година затвор за психически тормоз

...
Дупничанин е осъден на 1 година затвор за психически тормоз
Коментари Харесай

Мъж отива зад решетките, защото провесил жена си от мост гола с думите: Ще те ликвидирам!

Дупничанин е наказан на 1 година затвор за душевен тормоз и закана за ликвидиране на дамата, с която живее на фамилни начала.

Пламен Тодоров от Дупница се е споразумял с прокуратурата, като се е признал за отговорен, за което е получил 1 година отнемане от независимост при непоколебим режим. В хода на следствието е открито, че  Тодоров непрекъснато упражнявал душевен тормоз върху дамата.

Върхът на неговата настъпателност по отношение на потърпевшата е на 30 март 2023 година Тогава Тодоров отишъл на тържество, на което участвала пострадалата, принудително я измъкнал от заведението пред очите на сътрудници, качил я в автомобила си, спрял на мост край Дупница, бил я грубо с юмруци и ритници, съблякъл я гола и я провесил през парапета на моста, като я заплашвал, че ще я убие, с думите: " Ще те унищожавам! “.

Тя съумяла да се отскубне от ръцете на насилника и позвънила на тел. 112 да търси избавление. На място е дошъл патрулен автомобил на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Дупница и насилникът е арестуван за 72 часа, след което по искане на прокуратурата мярката му е сменена с по-строга – " задържане под стража “, написа Struma.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР