Думите й са извадени от контекста може би с цел

...
Думите й са извадени от контекста може би с цел
Коментари Харесай

Цветанов: Думите на Фандъкова са извадени от контекста с цел интрига

Думите й са извадени от подтекста може би за да се търси някаква конспирация. Така Цветан Цветанов разяснява днешното изявление с кмета на София и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова, представен от пресцентъра на партията.

" С Йорданка Фандъкова сме в отлични връзки и сред нас съществува огромно доверие ", безапелационен бе Цветанов.

В изявлението Фандъкова разяснява и проблемите с доверието, пред които партия ГЕРБ е изправена след абсурда, станал прочут като " Апартаментгейт ", и закъснялата съгласно нея реакция на Цветан Цветанов с подаването на оставка от главните управнически позиции.

По време на визитата си в село Зърнвево Цветанов добави, че оставката му е била доказателство за високия политически и честен стандарт, който съществува в ГЕРБ. "

Ние сме доста по-различни от всички останали. Затова дано преди да ни правят оценка – политическите ни съперници да видят себе си. Дори сега има няколко народни представители от Българска социалистическа партия с повдигнати обвинявания, които с изключение на, че не напущат постовете си – правят дейна партийна работа. При ГЕРБ има стандарт и това е силата ни ", добави още той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР