Дуа Липа направи първата си поява на червения килим на

...
Дуа Липа направи първата си поява на червения килим на
Коментари Харесай

Дуа Липа вече не крие гаджето си

Дуа Липа направи първата си поява на аления килим на филмовия фестивал в Кан 2023 година, където участва на премиерата на Omar La Fraise дружно с гаджето си, режисьора Ромен Гаврас. Двойката дебютира пред любопитните очи на всички фотографи и посетители, демонстрирайки химията между тях, до момента в който се държаха за ръце и се гледаха влюбено в очите.

За случая изпълнителката на " Levitating " избра изтънчена черна рокля с едно голо рамо от Celine, която се отличаваше с цепка до бедрото, асиметрични презрамки, рамкиращи отворения тил, и три диагонални леки отвора на гърдите и торса, събиращи се на дясното бедро. Тя добави черни токчета с каишки, висящи диамантени обеци и подобаваща гривна от Tiffany & Co. Косата й беше завършена на кок с дълъг бретон. Междувременно Гаврас носеше типичен черен костюм с бяла риза и дълга черна вратовръзка.

Имената на Липа и Гаврас бяха свързани за първи път през февруари, малко повече от година след раздялата на Дуа с дългогодишния й другар Ануар Хадид.
 Снимка 619214

Говореше се, че певицата има къси връзки с Тревър Ноа и рапъра Джак Харлоу, само че режисьорът, който е най-известен с работата си по музикални видеоклипове, в това число " Bad Girls " на M.I.A., наподобява е първият й сериозен романс. Преди връзката си с Дуа Липа, Гаврас ходеше с Рита Ора, напомнят от In Style.

Освен на филмовия фестивал, изпълнителката на " Love Again " е в Кан и за представянето на новата си сбирка Versace. Сътрудничеството сред стилния колос и изпълнителката бе обявено по-рано този месец.
 Снимка 619213

" Аз съм безусловно разчувствана, че участвах в проектирането на дамската сбирка La Vacanza за Versace с Донатела. Двете създадохме толкоз мощна връзка през годините и съм толкоз признателна за поддръжката, която получих от нея и целия екип през цялото време на моята кариера ", написа Липа. " Тя доста искаше да ми даде достойнството да вземам участие в дизайна на тази сбирка и да пусна всичките си летни музи. Толкова съм горда с тази сбирка и нямам самообладание да дебютирам с нея в Кан. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР