Дрю Баримор закачливо отговори на Хю Грант, които наскоро заклейми

...
Дрю Баримор закачливо отговори на Хю Грант, които наскоро заклейми
Коментари Харесай

Когато Хю Грант каже, че пееш „ужасно“: Дрю Баримор има идеалния отговор!

Дрю Баримор закачливо отговори на Хю Грант , които неотдавна жигосах певческите ѝ качества.

В изявление за Wired 62-годишният британски артист си спомни за сантименталната комедия „ Текст и музика “ от 2007 година , в която си партнира с Дрю Баримор.



„ Дрю Баримор беше в този филм с мен и не мисля, че ще има нещо срещу да кажа, че пеенето ѝ е просто извънредно “, показа Грант. „ Чувал съм кучета да лаят по-добре, в сравнение с тя пее. “

В отговор на думите му 48-годишната Баримор показа в Instagram закачливо видео, в което извършва „ Way Back into Love ” – ария, която във кино лентата двамата пеят дружно в дует.

„ О, Хю-Бърт, Хюбърт, това е за теб “ , обръща се тя към артиста, откакто изпява малко от песента. Към обявата Баримор написа: „ #ПеяЗаХюГрант ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ МЕН “.
                             

По време на диалога си с Wired, Грант добави и комплимент за Баримор , казвайки пред изданието, че един път щом са я „ настроили “, Баримор е звучала „ доста по-добре “ от него, „ тъй като има сърце, глас и рокендрол “ .

Вижте фотоси на екранното дуо в галерията тук:
 Общите моменти на Хю Грант и Дрю Баримор под светлините на прожекторите  Общите моменти на Хю Грант и Дрю Баримор под светлините на прожекторите  Общите моменти на Хю Грант и Дрю Баримор под светлините на прожекторите  Общите моменти на Хю Грант и Дрю Баримор под светлините на прожекторите
Изказването на Грант за Баримор излезе малко откакто артистът провокира мнения в обществените медии и заглавия в пресата поради неловкото си изявление от аления килим в нощта на премиите „ Оскар “ .

Актьорът явно не беше в въодушевление за диалог с модела Ашли Греъм, като даваше къси, бързи отговори на въпросите ѝ, последвани от неловка физиономия след края на изявлението.

По късно по време на церемонията Хю Грант показва английския си комизъм, като се пошегува с външния си тип спрямо този на колежката си Анди Макдауъл.

Припомнете си повече тук ► 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР