Дрю Баримор разказа за голямата си майчина любов и написа

...
Дрю Баримор разказа за голямата си майчина любов и написа
Коментари Харесай

Голямата дъщеря на Дрю Баримор вече е на 10

Дрю Баримор описа за огромната си майчина обич и написа покъртителен пост в Instagram, с цел да означи 10-я рожден ден на щерка си Олив. 47-годишната актриса показа в профила си бебешка фотография на към този момент порасналото си момиче.

 „ Честит десети рожден ден, Олив “, озаглави обявата си Баримор. „ Много какъв брой си пораснала. Днес ще ти пробием ушите. Днес е началото на доста неща. Не познавах такава обич, каквато изпитвам към теб и сестра ти Франки. Най-голямата, която ще изпитам в миналото, знам ”.
 Сблъсъци и митинги против мобилизацията 26 септ 2022 | Над 100 протестиращи бяха арестувани по време на анти-правителствен митинг в Махачкала, Дагестан, заяви правозащитната...
Дрю Баримор продължава посланието към щерка си, споделяйки какъв брой е горда от обстоятелството, че е нейна майка, като я назовава „ малко знамение ”.

 
               

Олив е по-голямото от двете деца на Баримор, те са от брака и с някогашния ѝ брачен партньор Уил Копелман. „ Отглеждането на деца с някогашния брачен партньор не е по никакъв начин лесна задача ”, показа преди време в изявление за списание  актрисата. Пред изданието тя призна, че е сигурна, че никой родител не възнамерява подобен сюжет за фамилията си, само че нещата от време на време не се случват по начертания проект.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР