DropTop се предлага с 24-инчови монитори, които се свързват с

...
DropTop се предлага с 24-инчови монитори, които се свързват с
Коментари Харесай

Работна станция се сгъва и става картина на стената


DropTop се предлага с 24-инчови монитори, които се свързват с Windows и Mac преносими компютри
(снимка: Pith & Stem)

Една от многото културни промени, провокирани от пандемията C ovid-19, е възходящият брой хора, непрекъснато работещи от домовете си. Английският производител на мебели Pith & Stem е решил да се възползва от тази наклонност.

Фирмата създаде и предложи на пазара сгъваема работна станция, която се прибира към стената и се трансформира в картина. Така човек, който види украшението на стената, не би могъл даже да заподозре, че там има цяло работно бюро. Сгъваемото пространство е натъпкано с всичко належащо за пълностоен работен ден в домашния офис – монитори, кабели, конектори.

Pith & Stem разказва своята работна станция като изцяло интегрирана и подготвена за включване и стартиране. Тя се предлага с чифт 24-инчови Full HD монитори и USB/USB-C кабели за зареждане и свързване към Windows и Mac преносими компютри. Под тези монитори има две зони за предпазване на упоменатите преносими компютри или други движимости.
още по тематиката
Самият плот на бюрото е изработен от пълен брезов шперплат, който може да бъде приключен или в черен или в бял „ сатен ”. Предната му част се разгъва надолу, с цел да оформи бюро с размери 120х60 см, което се държи посредством много мощни панти.

„ Работата от вкъщи идва с доста екологични, обществени и стопански изгоди ”, споделя Стефан Хусану, изпълнителен шеф на Pith & Stem и дизайнер на DropTop, представен в обява на. „ Но през последната година доста хора не харесаха тази опция, макар че в миналото е било тяхна фантазия да работят от вкъщи си ”.

Факторите, които стоят зад това, са неудобството, неналичието на верни принадлежности или комфортно работно пространство и невъзможността да се откри положителният баланс сред професионалния и персоналния живот, разяснява експертът.

Зад тази картина на стената има цяло работно бюро с мощни компютри и огромни екрани
(снимка: Pith & Stem)

„ Не можем обаче да позволим това да бъде спънка за нещо, което има толкоз позитивно влияние върху. Ето за какво създадохме домашно решение, което дава отговор на всяко пространство и прави продуктивността занимателна, комфортна и стилна ”, споделя Хусану.

Впечатляващи са опциите за персонализация на DropTop. Мераклиите да имат сгъваемо бюро вкъщи могат да избират всред разнообразни дървени покрития за външните стени и работния плот, а във връзка с техниката да изберат от Philips, LG и AOC.

Що се касае до картината, те могат да изберат огромна фотография, която да се сложи извън, когато бюрото е сгънато, от сбирка, препоръчана от самия производител, или пък да изпратят лична фотография, която да бъде отпечатана за задачата.

Очаква се DropTop да се създава в Обединеното кралство, а крайната цена ще зависи, несъмнено, от степента на персонализиране, започвайки от 1 099 английски лири за базовия модел.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР