Драматична загуба на оспорвания и наситен с емоции женски дуел

...
Драматична загуба на оспорвания и наситен с емоции женски дуел
Коментари Харесай

Паулина напусна Фермата

Драматична загуба на оспорвания и кондензиран с страсти женски двубой във „ Фермата “ - българката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас се сбогува с обичания си Краси Джунов, откакто изгуби дуела с Елизабет Илчева с 10:5.

Тежкият конфликт сред силиконовата хитруша и британската възпитаничка бе маркиран от доста сълзи, две обезболяващи инжекции, бягство на коза и непредвиден поврат – знанията по история на Бети й помогнаха да изравни резултата с 5:5, предава Монитор.

Паулина мина през всяко от тестванията с чудовищни болки в гърба и засегната ръка, до момента в който съперничката й демонстрираше жизнен дух с спонтанни зумба танци на арената.

Решаващият дуел сред някогашните чорбаджийки беше „ Трасето на фермата “, което започва с пълзене под трудности, катерене по въжена мрежа, спринт по клатеща се греда и дървена талпа.

По време на втория рунд Бети бе по-бързата и посрещна триумфа си в прахта, затисната от прегръдките на съотборниците си. Краси, който за шест седмици в шоуто стигна до първи секс и заветното „ Обичам те! “ с Паулина, скочи да я прегърне за последно. Бети се хвърли върху тях с отворени прегръдки и се извини на фермерския Ромео, че го разделя с неговата Жулиета.

Елизабет, която влезе в надпреварата за 100 000 леве, с цел да се свърже с българските си корени, изпадна в откровения с стомна вино под мищница:

"Поли може да е шумна, да е първична, да е мръсница, само че тя е слънцето на тази „ Ферма “и без нея няма да ни е толкоз занимателно! Поли, обичам те, не ми се даде! Извинявай за всичката болежка, която претърпя! Ти си супер яка и нямам самообладание да излезем и да пием коктейли дружно! “, съобщи Илчева.

На сбогуване Ванегас показа, че е съумяла да промени мнението на съотборниците си за себе си - в началото те били в потрес от визитката й на момиче, издържащо се от секс. „ Научих, че мога да не дремя, да доя. Докоснах се до нашите обичаи и фолклор, който и аз като Бети не познавах толкоз добре! Намерих обич, имам начало на другарства. Щастлива съм! “, съобщи миньончето.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР