ДПС: Популистко националистическото управление в страната е пълен провалДемокрацията е

...
ДПС: Популистко националистическото управление в страната е пълен провалДемокрацията е
Коментари Харесай

ДПС: Популистко националистическото управление в страната е пълен провал

ДПС: Популистко националистическото ръководство в страната е цялостен неуспех
Демокрацията е застрашена, стабилността в страната е под опасност и това изисква от нас незабавни дейности.

Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ след съвещание на ЦС на Движение за права и свободи, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Популистко националистическото ръководство в страната е цялостен неуспех. Има колабс на изпълнителната власт. Основната отговорност носи ГЕРБ. Домакинството на съвета на Европейски Съюз не може да замести всички промени. ЦС на Движение за права и свободи заявяваме, че това ръководство е нездравословно за страната и всички би трябвало да обединят дейностите си за преустановяване на заканите за демокрацията “, се декларира в партийна декларация, прочетена от Карадайъ.

„ Демократичните правила се нарушават на най-високо равнище. Българските жители желаят смяна. С ръководството на страната би трябвало да бъдат ангажирани пхартии, ангажирани с европейските полезности. Призоваваме всички виновни партии и институции да запазим мира “, сподели той.

Има изходи доста – или оставка на един министър председател, или оставка на цялото държавно управление, заключи Карадайъ.

Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР