ДПС иска или оставката на Симеонов, или на целия кабинет.

...
ДПС иска или оставката на Симеонов, или на целия кабинет.
Коментари Харесай

ДПС иска или оставката на Симеонов, или на целия кабинет

Движение за права и свободи желае или оставката на Симеонов, или на целия кабинет . Движение за права и свободи подхваща решителни дейности против националистите във властта. Решението е да пишат до европейските институции за присъединяване на патриотите в ръководството.

Призовахме ГЕРБ да подхващат дейности против националистите , напомни на брифинг в Народното събрание водачът на партията Мустафа Карадайъ.

В писмото си партията изразявала паника против надигащата се националистическа вълна в Европа. Притеснително е присъединяване им във властта у нас. В писмото те зоват за общи дейности против национализма и популизма. Брюксел реагира, а и освен Брюксел, посочи Карадайъ.

 Валери Симеонов е наказан от Бургаски съд за
Валери Симеонов е наказан от Бургаски съд за " антиромската си тирада на омразата "

Ищците по делото не желаят обезщетение

Лидерът на Движение за права и свободи разяснява неоправдателната присъда на Валери Симеонов . Посочи още две неоправдателни присъди на Върховен административен съд - от 2015 против нелегално строителство на плажа, и от 2013 за нелегално строителство в Златоград. Там е наказана ТВ СКАТ. Лидерът на Движение за права и свободи прочете редица заглавия за противозаконното строителство от страна на вицепремиера Симеонов.

Тук защо иде тирада, недоумява Мустафа Карадайъ. Той е неудовлетворен, че тези правосъдни решения не са изпълнени, а водачът на НФСБ бил награден с вицепремиерски пост. Това ли са демократичните процедури, пита Карадайъ. Това ли е поискал народът, господин Цветанов, обърна се той към ръководителя на ПГ на ГЕРБ.

Кой работи срещу страната, попита той и изясни, че герберите работели против страната , включвайки националистите във властта. Призоваваме за решителни дейности - националистите вън от властта, настоя водачът на Движение за права и свободи.

 Карадайъ заприказва за език на омразата и при президента
Карадайъ заприказва за език на омразата и при президента

Оценката му е, че е реализирано единодушие за битката с корупцията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР