ДПС дава вицепремиера и финансов министър Асен Василев на прокуратурата

...
ДПС дава вицепремиера и финансов министър Асен Василев на прокуратурата
Коментари Харесай

ДПС дава Асен Василев на прокуратурата заради проверка на Пеевски |

Движение за права и свободи дава вицепремиера и финансов министър Асен Василев на прокуратурата поради негови „ непозволени дейности “ по инспекция за Делян Пеевски, заяви Мустафа Карадайъ в Народното събрание. 

Днес от Министерството на финансите са удостоверили пред " Дневник ", че Асен Василев е назначил спомагателни инспекции по проверката на депутата от Движение за права и свободи и глобен за корупция по закона " Магнитски " Делян Пеевски. 

" Моделът е някой на някого нещо си бил споделил, някъде към селската чешма, нормално този някой е от прокситата на медийния монополист Иво Прокопиев. След това казаното се довежда до знанието на Асен Василев, който поема задължения и дава обещание да прави непозволени дейности ", сподели Карадайъ. 

Оценката на Движение за права и свободи е, че тези дейности да политическа принуда и опит за разпра с политически конкурент. и по тази причина от придвижването са решили, че ще дадат Василев на прокуратурата. 

" Олигархът и медиен монополист Иво Прокопиев осъжда и може да осъди всеки, който си изиска, тъй като той владее правосъдната система ", сподели още водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. 

Депутатът Хамид Хамид взе думата, с цел да каже, че Прокопиев идвал от положително комунистическо семейство, което дълго е посрещало Тодор Живков и " му е търкало ушите в ловно стопанство Воден ".

" Най-малко ще се уплашим от енергийния и медиен монополист с блестящо комунистическо родословие – Иво Прокопиев ", сподели Хамид. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР